კატეგორია: ტურიზმი,რესტორნები,სასტუმროები

განათლება: საშუალო განათლება

გამოცდილება: 1 წლამდე

ასაკი: ნებისმიერი

განაკვეთი: სრული

სქესი: ნებისმიერი


რესტორანი "ბაზმი" აცხადებს ვაკანსიებს თბილისში.

სამუშაო გრაფიკი: ცვლებში.

1. სერვის მენეჯერი

ფუნქცია-მოვალეობები:

** კომპანიის საქმიანობის შესწავლა
** უშუალო ხელმძღვანელის მიერ დავალებული სამუშაოების შესრულება
** პასუხისმგებლობის აღება, რესტორანში მიმდინარე პროცესებზე.
** გაყიდვების ზრდის სტიმულირება.
** მომხმარებლის კმაყოფილებაზე ზრუნვა,
** მომხმარებლის მომსახურება
** თანამშრომლებზე ზრუნვა და მათი დატრენინგება.
** პერსონალის მართვა;
** პროდუქტის, ხარისხისა და სისუფთავეზე ზრუნვა, კონტროლი
** კომპანიის პროდუქციის ზედმიწევნით ცოდნა

მოთხოვნები:

** სერვის მენეჯერის ან სუპერვაიზერის პოზიციაზე მუშაობის მინიმუმ 1 წლიანი გამოცდილება;
** უმაღლესი განათლება
** ინგლისური და რუსული ენების ცოდნა;
** სალაროსთან მუშაობის გამოცდილება;
** საოფისე პროგრამების ცოდნა;
** გამართული მეტყველება;
** ერთდროულად რამდენიმე სამუშაოს შესრულების უნარი;
** საქმეზე ორიენტირებული/თავდაჯერებული/პოზიტიური
** ანალიტიკური აზროვნების უნარი

პიროვნული თვისებები:

** მართვის/ხელმძღვანელობის უნარი;
** გუნდური და დამოუკიდებელი მუშაობის უნარი;
** კომუნიკაციის უნარი
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** სტრესულ გარემოში მუშაობის უნარი;
** ორგანიზებული და დეტალებზე ორიენტირებული;
** პუნქტუალური.

2. მიმტანი

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

** მიმტანად მუშაობის 1 წლიანი გამოცდილება;
** ინგლისური ან/და რუსული ენების სასაუბრო დონეზე ცოდნა.

პიროვნული უნარ-ჩვევები:

** ეფექტური კომუნიკაციის უნარი;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** ორგანიზებულობა;
** ენერგიულობა;
** მომხმარებელზე ორიენტირებულობა;
** პუნქტუალურობა.

3. დიასახლისი

ძირითადი მოვალეობები:

** დაასუფთავოს რესტორნის ტერიტორია სტუმრების მიღებამდე;
** უზრუნველყოს რესტორნის ტერიტორიის სისუფთავე და წესრიგი სამუშაო დღის განმავლობაში;
** უზრუნველყოს მუდმივი სისუფთავე და წესრიგი საპირფარეშოებში;
** დაასუფთავოს და მოაწესრიგოს თანამშრომლებისთვის განკუთვნილი სივრცეები;
** დაასუფთავოს რესტორნის გარე ტერიტორიები და გაწმინდოს მინები;
** იმოქმედოს რესტორანში არსებული სტანდარტებისა და რეგულაციების მიხედვით;

მოთხოვნები:

** სამუშაო გამოცდილება მსგავს პოზიციაზე ჩაითვლება უპირატესობად;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** შრომისმოყვარეობა, ერთგულება;
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** ენერგიულობა.

4. ჭურჭლის მრეცხავი

მოვალეობები:

** სამზარეულო სივრცის მუდმივი დასუფთავება;
** მზარეულთან ერთად დღის განრიგის კოორდინაცია;
** მზარეულის მოთხოვნების შესრულება;
** ჭურჭლის რეცხვა (როგორც სამზარეულოსი ასევე რესტორნის);
** ჰიგიენური სტანდარტების დაცვა;

მოთხოვნები:

** სამუშაო გამოცდილება მსგავს პოზიციაზე ჩაითვლება უპირატესობად;
** სასურველია იცოდეს ყველა სარეცხი საშუალება და მათი გამოყენების წესი.
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** შრომისმოყვარეობა, ერთგულება;
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** ენერგიულობა.

ტრანსპორტირებას და კვებას უზრუნველყოფს რესტორანი.

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: bazmirestaurant.hr@gmail.com და სათაურის ველში ("subject") მიუთითოთ პოზიციის დასახელება ან დაგვიკავშირდეთ მითითებულ ნომერზე 558 61 33 81; 598 254 747