ელ:ფოსტა: INFO@JOBS-GE.GE
კატეგორია: ტურიზმი,რესტორნები,სასტუმროები
განათლება: საშუალო განათლება
გამოცდილება: 1 წლამდე
ასაკი: ნებისმიერი
განაკვეთი: სრული
სქესი: ნებისმიერი
რესტორანი "ბაზმი" აცხადებს ვაკანსიებს თბილისში.
სამუშაო გრაფიკი: ცვლებში.
1. სერვის მენეჯერი
ფუნქცია-მოვალეობები:
** კომპანიის საქმიანობის შესწავლა
** უშუალო ხელმძღვანელის მიერ დავალებული სამუშაოების შესრულება
** პასუხისმგებლობის აღება, რესტორანში მიმდინარე პროცესებზე.
** გაყიდვების ზრდის სტიმულირება.
** მომხმარებლის კმაყოფილებაზე ზრუნვა,
** მომხმარებლის მომსახურება
** თანამშრომლებზე ზრუნვა და მათი დატრენინგება.
** პერსონალის მართვა;
** პროდუქტის, ხარისხისა და სისუფთავეზე ზრუნვა, კონტროლი
** კომპანიის პროდუქციის ზედმიწევნით ცოდნა
მოთხოვნები:
** სერვის მენეჯერის ან სუპერვაიზერის პოზიციაზე მუშაობის მინიმუმ 1 წლიანი გამოცდილება;
** უმაღლესი განათლება
** ინგლისური და რუსული ენების ცოდნა;
** სალაროსთან მუშაობის გამოცდილება;
** საოფისე პროგრამების ცოდნა;
** გამართული მეტყველება;
** ერთდროულად რამდენიმე სამუშაოს შესრულების უნარი;
** საქმეზე ორიენტირებული/თავდაჯერებული/პოზიტიური
** ანალიტიკური აზროვნების უნარი
პიროვნული თვისებები:
** მართვის/ხელმძღვანელობის უნარი;
** გუნდური და დამოუკიდებელი მუშაობის უნარი;
** კომუნიკაციის უნარი
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** სტრესულ გარემოში მუშაობის უნარი;
** ორგანიზებული და დეტალებზე ორიენტირებული;
** პუნქტუალური.
2. მიმტანი
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** მიმტანად მუშაობის 1 წლიანი გამოცდილება;
** ინგლისური ან/და რუსული ენების სასაუბრო დონეზე ცოდნა.
პიროვნული უნარ-ჩვევები:
** ეფექტური კომუნიკაციის უნარი;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** ორგანიზებულობა;
** ენერგიულობა;
** მომხმარებელზე ორიენტირებულობა;
** პუნქტუალურობა.
3. დიასახლისი
ძირითადი მოვალეობები:
** დაასუფთავოს რესტორნის ტერიტორია სტუმრების მიღებამდე;
** უზრუნველყოს რესტორნის ტერიტორიის სისუფთავე და წესრიგი სამუშაო დღის განმავლობაში;
** უზრუნველყოს მუდმივი სისუფთავე და წესრიგი საპირფარეშოებში;
** დაასუფთავოს და მოაწესრიგოს თანამშრომლებისთვის განკუთვნილი სივრცეები;
** დაასუფთავოს რესტორნის გარე ტერიტორიები და გაწმინდოს მინები;
** იმოქმედოს რესტორანში არსებული სტანდარტებისა და რეგულაციების მიხედვით;
მოთხოვნები:
** სამუშაო გამოცდილება მსგავს პოზიციაზე ჩაითვლება უპირატესობად;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** შრომისმოყვარეობა, ერთგულება;
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** ენერგიულობა.
4. ჭურჭლის მრეცხავი
მოვალეობები:
** სამზარეულო სივრცის მუდმივი დასუფთავება;
** მზარეულთან ერთად დღის განრიგის კოორდინაცია;
** მზარეულის მოთხოვნების შესრულება;
** ჭურჭლის რეცხვა (როგორც სამზარეულოსი ასევე რესტორნის);
** ჰიგიენური სტანდარტების დაცვა;
მოთხოვნები:
** სამუშაო გამოცდილება მსგავს პოზიციაზე ჩაითვლება უპირატესობად;
** სასურველია იცოდეს ყველა სარეცხი საშუალება და მათი გამოყენების წესი.
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** შრომისმოყვარეობა, ერთგულება;
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** ენერგიულობა.
ტრანსპორტირებას და კვებას უზრუნველყოფს რესტორანი.
დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: bazmirestaurant.hr@gmail.com და სათაურის ველში ("subject") მიუთითოთ პოზიციის დასახელება ან დაგვიკავშირდეთ მითითებულ ნომერზე 558 61 33 81; 598 254 747
2019 ყველა უფლება დაცულია JOBS-GE.GE